Не знам защо е тази ваканция преди местните избори. Искам да

...
Не знам защо е тази ваканция преди местните избори. Искам да
Коментари Харесай

Станислав Балабанов, ИТН: Обвиняваха ни, че ни тупа дългата ръка на ДПС, сега тупа Христо Иванов

Не знам за какво е тази почивка преди локалните избори. Искам да благопожелавам днешния празник 9-ти септември на комунистите от сглобката. Като им видите потеклото са страхотни евро-атлантици, само че и комунисти. 

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Станислав Балабанов, народен представител от Има Такъв Народ.

Тези 13 законопроекта по Планът за възобновяване обслужва фирми близки до Кирил Петков и Асен Василев. С първия транш от 130 милиона се обслужват те най-вече. Не са завършени професионално нещата в този проект.

Аз съм малко песимистичен, че по най-бързия метод може да бъде извървян този път към следващите траншове. Ние няма да подкрепяме безусловно каквото и да ни предложат.

Докъде я докарахме като общество държавното управление в България да се прави  " на мрачно ". 

Политиката между хора, които се арестуваха е меко казано скандална. По какви теми си приказват тези хора. Ние като съпротива пробваме да направляваме тези хора.

 
Аз няма да поддържа Конституционна промяна правена от Делян Пеевски. Ако това е фантазията на Кирил Петков и Христо Иванов нашата не е такава. Те говореха за нас, че ни тупа дългата ръка на Движение за права и свободи по рамото, в този момент същата ръка потупа Христо Иванов.
Трети март е така наречен на журналистически език " Черен лебед ", никой няма право да ти постанова нещо. Ще излезем на площада, в случай че се натисне политически по тематиката 3-ти март. Подкрепяме да има референдум за това, ние желаеме хората да бъдат питани.

Сглобката е мъртво родена, тъй че колкото по-бързо падне по-добре. Само в границите на месец и половина с приетия нов бюджет има недостиг от 3 милиарда и половина лв.. Бензинът скача, тъй че всичките тези неща колкото по-бързо се оправят, по-добре.

Пореден статистик приказва за какви огромни багери има в Царево, какъв брой инспекции, но незаконната сеч в Странжда допусна такова злополучие през днешния ден. Колко дни на печал би трябвало да имаме, с цел да разберем колко незаконно е работил някой години поред. Каква беше политиката на ГЕРБ и Движение за права и свободи в последните години? В дребните общини редовно се заплашваха хора със схеми за горите, че който не взе участие там ще бъде опраскан.

Ще имаме кандидати почти навсякъде за местната власт. Ще участваме на тези избори. Ще има забавни имена. Ще ги видите след седмица-две. Аз съм от Пловдив, няма да съм претендент в София. Има имена на хора, които застават с лицата си и могат да водят борби.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР